Comiat


El curs ha finalitzat i com a tal toca publicar l'última entrada en aquest bloc.


El curs ha acabat d'una manera totalment inesperada, segurament a ningú li plau haver acabat d'aquesta manera, sense tenir la oportunitat d'acomiadar-nos personalment, però de ben segur que més endavant ens podrem retrobar de nou i compartir tot allò que hem après durant aquest període tant marcat.

Com diria Einstein, les crisis són necessáries per tal que l'humanitat avanci. És en els moments de crisi on sorgeixen les grans ments. Aquesta sentència plena de saviesa és una de tantes que han marcat el devenir del que ha estat la dinàmica del nostre racó. Des de l'amor, hem compartit moments de tot tipus; llàgrimes, somriures, confidències, penes, pors, alegries i tot allò que conflueix dins la nostra condició humana. Gràcies a explorar-nos i compartir-nos d'una manera tant genuïna,  hem après molt sobre nosaltres mateixos i en conseqüència sobre els demés, ens hem adonat que som molt iguals en el fons i alhora molt diferents en la nostra manera de mostrar-nos.  És gràcies a aquesta comprensió que ens hem acompanyat i ens hem ajudat a créixer durant aquesta  etapa del camí que és la vida.

Espero/esperem de tot cor que seguiu el vostre camí amb molt d'amor, recordant que la felicitat la marca el propi camí, que és sempre ara.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Humor

La Entrevista